Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

Senatorul Steliana Miron susţine un îndrumar legislativ pentru firme

steliana mironSenatorul PNL de Suceava, Steliana Miron, susţine crearea unui îndrumar legislativ pentru firme astfel încât statul să îi sprijine pe românii care vor să-şi deschidă o afacere.
Mediul privat din România se sufocă din cauza excesului de zel și fermitate al statului! Legea nu trebuie să fie un handicap al economiei. Putem face ceva pentru a-i ajuta pe investitorii și oamenii de afaceri români: un îndrumar legislativ pentru firme”, susţine Steliana Miron.

like-facebookÎntr-o interpelare adresată premierului Victor Ponta, Miron a cerut înlăturarea unor măsuri care afectează economia.

Consider că ar fi un lucru extrem de atractiv dacă pe codul CAEN, pentru fiecare activitate economică s-ar individualiza cadrul legislativ pe care ar trebui să-l respecte. De exemplu, un investitor care ar vrea să deschidă  o afacere în domeniul viticol ar trebui să respecte legea x art.1, legea y,  art. 2 etc. Consider că acest îndrumar legislativ, dacă vreţi, va produce nu numai pe termen scurt, nu numai în perioada imediat următoare, o creştere accentuată a dezvoltării mediului economic.Ca să faci astăzi afaceri  în România, trebuie să fii neapărat conectat la casele de avocatură.Economia nu poate funcţiona fără legi, dar legea nu trebuie să fie un handicap al economiei […] Desfăşurarea activităţilor economice de către  IMM-uri se bazează pe o legislaţie greoaie, confuză şi de foarte multe ori  contradictorie.În România nu se face deloc prevenţie, deloc îndrumare, doar exces de fermitate. Toate acestea nu vor face altceva, decât, în cel mai fericit caz, vor inhiba orice formă de dezvoltare a agenţilor economici mici şi mijlocii”, a precizat parlamentarul.

 VEZI AICI INTERPELAREA PARLAMENTARULUI CĂTRE PRIMUL MINISTRU!


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. Osu says:

    Asta este madama pe care o tot pupati voi in k..,gratuit,desigur,aia care l-a felicitat pe Mugur Geu recent,cu cateva zile in urma, urandu-i “La multi ani!”,in conditiile in care bietul om a raposat intru Domnul si s-a mutat la loc cu verdeta de ceva timp…
    Insa nu se poate sa nu zica ea ceva,sa stie toat lumea ca exista si cateva vaci in parlament,nu numai boi.
    Cat de nesimtita poti sa fii???

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*