Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

Vezi cine sunt parlamentarii suceveni care susţin pensii speciale pentru ei!

parlamentCei mai mulţi dintre parlamentarii suceveni, de la putere sau din opoziţie, nu susţin o iniţiativă privind acordarea unor pensii speciale pentru membrii celor două camere ale Parlamentului.

Propunerea legislativă pentru modificarea şi completarea Legii nr.96/2006 privind Statutul deputaţilor şi senatorilor, care prevede pensiile speciale ale parlamentarilor, a fost depusă joi la Camera Deputaţilor şi este semnată de 255 de deputaţi şi senatori. Printre aceştia se află şi deputatul Ovidiu Cristian Iane, deputatul Dumitru Pardău, deputatul Gavril Mârza, dar şi Ion Stan, Eugen Constantin Uricec, Cezar Cioată, Constantin Galan şi senatorul Neculai Bereanu.

like-facebookÎn schimb, deputatul PNL Sanda Maria Ardeleanu, de exemplu, susţine că nu a semnat iniţiativa legislativă privind pensiile speciale ale parlamentarilor, considerând că o asemenea măsură nu este nici binevenită, nici bine primită şi că nu este un lucru corect. De asemenea, preşedintele PNL Suceava, deputatul Alexandru Băişanu consideră iniţiativa  „o prostie”.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*