Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Vezi rezultatele obţinute de elevii suceveni la Olimpiada Naţională de Ştiinţe Socio-Umane!

eleviÎn perioada 6-10 aprilie 2015, la Mangalia, s-a desfășurat Olimpiada Națională de Științe Socio-Umane. Liceul Teoretic Callatis din Mangalia a fost gazda acestei olimpiade pentru disciplinele logică, argumentare şi comunicare, psihologie, economie, sociologie şi filosofie, educaţie civică şi cultură civică.

Lotul reprezentativ al județului Suceava a fost format din șapte elevi, însoțiți de către domnul profesor Anuței Cezar de la Colegiul Național ” Mihai Eminescu” Suceava și trei profesori evaluatori, doamna profesor Ionițe Viorica de la Colegiul Tehnic ”Mihai Băcescu” Fălticeni, doamna profesor Rusu Ana-Maria de la Colegiul ”Alexandru cel Bun” Gura Humorului și domnișoara profesor Aungurencei Gabriela, de la Școala Gimnazială ”Ion Creangă” Suceava.

Cea mai bună performanță este locul I la sociologie obținut de eleva Antonesei Ana –Maria, de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” Suceava.

O altă reușită este mențiunea la psihologie obținută de eleva Leonti Raluca – Maria, de la același colegiu. Ambele eleve au fost îndrumate de către domnul profesor Anuței Cezar.

Premiile pentru elevii câştigători au constat în bani, cărţi, iar Primăria Mangalia a oferit câştigătorilor competiţiei premii surpriză, constând în sejururi la mare, în staţiunile din sudul litoralului.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*