Joi 09 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Femeie rănită într-un accident. Mergea să-şi salveze casa de un incendiu

spital radauti suceavaO femeie, în vârstă de 48 de ani, din comuna Frătăuţii Noi, sat Costişa, a fost rănită într-un accident de circulaţie, duminică, şi a fost transportată la Spitalul municipal Rădăuți.

Din cercetările poliţiştilor a rezultat că un bărbat de 52 de ani, din comuna Frătăuții Noi, sat Costișa, în jurul orei 01.00, conducea autoturismul pe D.C. Costișa, în interiorul localităţii, având direcția de deplasare dinspre centrul localității înspre domiciliu. În autoturism, pe scaunul dreapta față, se afla soția acestuia. Aceștia, fiind la biserică, au fost anunțați despre faptul că la domiciliul lor a izbucnit un incendiu.

like-facebook Ajungând în dreptul unui imobil, datorită neadaptării vitezei la carosabilul acoperit cu pietriș, conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând în șanțul de pe partea stângă, după care pe un teren viran.

După producerea accidentului conducătorul auto a coborât din autoturism, deplasându-se la domiciliu in timp ce soția acestuia s-a deplasat la o vecină. Ulterior, acesteia i s-a făcut rău și s-a deplasat la Spitalul municipal Rădăuți, unde  s-a stabilit diagnosticul: ,,contuzie coloană lombară”, leziuni pentru care necesită un număr de 5-7 zile îngrijiri medicale.

În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de ,,vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului de circulație fără încuviințarea organelor de poliție”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*