Miercuri 15 Mai 2024, Actualizat acum 135 zile 12:00 am

O suceveancă a rămas fără 1.050 de lei. Şi-a invitat hoţul în locuinţă

politieÎn ziua de Înviere, agenţii Postului de poliţie Drăgoiești au fost sesizați despre faptul că persoane necunoscute au sustras din locuința unei femei de 73 de ani, din localitate,  o sumă de bani.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, cursul zilei, în jurul orei 09:00, în timp ce se afla singură la domiciliu, victima a fost abordată de un tânăr necunoscut, care i-a spus că are să-i achite  fiului ei, suma de 100 lei, întrucât cu o zi înainte i-a reparat ceva la autoturism și i-a înmânat femeii o bancnotă de 200 lei, solicitând să-i aducă restul.

Victima a intrat în locuință, iar tânărul a urmat-o până în hol, după care, s-a deplasat la mașina cu care venise și în care se mai afla o persoană și a revenit  în curte, pentru a discuta cu victima, după care, s-a urcat în autoturism și a plecat.

După plecarea celor doi tineri,  victima a constatat faptul că, din locuință i-a dispărut suma de 1.050 lei.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de polițiști pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*