Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Accident finalizat cu o bătaie în toată regula, la Arbore

politie radarUn accident de circulaţie a avut loc, miercuri, pe DJ 178A, în afara comunei Arbore, în zona denumită  „Comandă”. În timp ce conducea autoturismul pe DJ 178A, un bărbat de 41 de ani, din comuna Iaslovăț, a fost acroșat de un autoturism de teren, care circula din sens opus. Ulterior, conducătorul autoturismului de teren l-a agresat pe bărbatul de 41 de ani, după care a plecat de la fața locului.

La audieri, victima a declarat polițiștilor faptul că, persoana care l-a agresat, este un bărbat de 39 ani, din comuna Burla, persoană pe care o cunoaște, iar cele întâmplate se datorează unor neînțelegeri mai vechi dintre cei doi.

Conducătorul autoturismului lovit a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de ”distrugere” și „loviri sau alte violențe”, cercetările fiind continuate de polițiști pentru stabilirea tuturor circumastanţelor producerii evenimentului”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*