Luni 20 Mai 2024, Actualizat acum 140 zile 12:00 am

Focuri de armă la frontieră! Ţigări de aproape 400.000 lei abandonate de contrabandişti

tigari abandonate5Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brodina au observat, luni, cu ajutorul aparaturii de vedere pe timp de noapte, în apropierea frontierei de stat, pe raza localităţii Straja, un grup de persoane care transporta mai multe colete, spre interiorul ţării.

Poliţiştii de frontieră au procedat la interceptarea şi somarea prin voce a persoanelor şi deoarece acestea nu s-au supus somaţiilor, oamenii legii au fost nevoiţi să folosească conform legii, armamentul din dotare, fiind trase 8 focuri de avertisment, în plan vertical. În acel moment, cei în cauză au abandonat coletele şi profitând de terenul accidentat şi împădurit, dar şi de întuneric, au fugit întorcându-se pe teritoriul statului vecin.

tigari abandonate2Imediat au fost anunţate şi autorităţile de frontieră ucrainene, în vederea cercetării în comun a evenimentului. Totodată, în zonă au fost descoperite mai multe colete ce conţineau 38.450 pachete ţigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană.

Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 385.000 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar în continuare poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea identificării tuturor persoanelor implicate şi a documentării întregii activităţi infracţionale”, se arată într-un comunicat al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei.tigari abandonate


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*