Luni 13 Mai 2024, Actualizat acum 133 zile 12:00 am

FOTO şocant! Accident cu trei morţi! Un Tir cu cherestea s-a răsturnat în curtea unei case

accident campulung2Un grav accident de circulaţie a avut loc, joi, pe DN 17, în satul Prisaca Dornei, comuna Vama. Trei persoane au murit.
Potrivit reprezentanţilor ISU Suceava, un Tir încărcat cu cherestea circula dinspre Câmpulung Moldovenesc iar într-o curbă la stânga, şoferul a pierdut controlul volanului, Tir-ul a rulat necontrolat câţiva zeci de metri, iar apoi s-a răsturnat în curtea unei case.

like-facebookTrei bărbaţi, care abia luaseră masa la un restaurant din Câmpulung Moldovenesc, care se aflau în cabina Tir-ului au murit pe loc. Pompierii au intervenit pentru extragerea din cabină a morţilor.  Circulaţia a fost blocată aproximativ trei ore în zona respectivă. În plus, exista pericolul unui incendiu având în vedere că pe carosabil a curs foarte mult carburant.

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Autorităţile caută soluţii pentru evitarea accidentelor din curba de la Prisaca Dornei | SuceavaNews.ro
  2. Vezi ce măsuri vor lua autorităţile pentru evitarea tragediilor la „curba morţii” din Prisaca Dornei! | SuceavaNews.ro
  3. Accidentele din „curba morţii” de la Vama, prevenite cu benzi rezonatoare şi o maşină de poliţie falsă | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*