Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Update! Vântul a făcut ravagii în judeţ. Localităţi fără curent electric, maşini avariate şi copaci doborâţi

copac doborat de vantVântul a creat, miercuri, probleme în judeţul Suceava. Mai multe cabluri electrice au fost rupte la Milişăuţi şi Voroneţ, iar reprezentanţii E.On s-au deplasat acolo pentru remedierea problemelor, dar mai multe localnici au rămas, între timp, fără curent electric. Fără curent electric au rămas şi localnicii din Voroneţ, dar şi Frasin, pe mai multe tronsoane.
O maşină a fost uşor avariată după ce un panou din lemn a căzut peste ea, pe strada Iacob Zadik din Burdujeni.
La Palatul Administrativ din municipiul Suceava au fost mai multe pene de curent.

La Molid, câţiva brazi s-au rupt şi au căzut pe carosabil, din fericire fără a bloca traficul rutier. În satul Soloneţ au fost, de asemenea, probleme. Un plop s-a rupt de la jumătate şi primarul i-a trimis pe angajaţii Primăriei să îl taie.

like-facebookŞi la Rădăuţi vântul puternic a creat probleme. Angajaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) au intervenit după ce un copac era cât pe ce să cadă în zona unei unităţi de învăţământ.

Satele Baia, Bogata, Rădășeni și Horodniceni nu beneficiază de curent electric, fiind  afectați peste 500 de abonați casnici. Întreruperea a survenit la ora 14, când mai mulți izolatori, ce susțin firele electrice, s-au rupt de pe magistrala Fălticeni – Capu Câmpului.
Un bărbat din Rădăuţi, dependent de un aparat respirator conectat la reţeaua de energie electrică, a fost ajutat de ISU, care a pus în funcţiune un generator.

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*