Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

Inconştienţă! Ce a făcut un tânăr băut, fără permis, din Rădăuţi care a încercat să ocolească o baltă cu maşina

accident ambulantaUn tânăr de 25 de ani, din municipiul Rădăuţi, fără permis de conducere, s-a urcat la volanul unei maşini şi a provocat un accident. Luni, pe strada 1 Mai din municipiul Rădăuţi, în timp ce conducea autoturismul, ajungând în intersecția cu str. Tolocii, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a intrat pe sensul opus de mers pentru a ocoli o baltă şi a lovit autoturismul condus de un bărbat, de 32 ani din comuna Satu Mare, după care, s-a deplasat cu autoturismul de la fața locului pe o distanță de circa 70 m.

În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală uşoară a unui bărbat de 32 ani din municipiul Rădăuți, pasager în autoturismul condus de tânărul de 25 de ani.

like-facebookConducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru bărbatul de 32 de ani și de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru şoferul de 25 de ani, după care, la spital, celor doi, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de: ,,conducere a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ”conducere a unui auto sub influența alcoolului”, ”modificarea urmelor accidentului” și ”vătămare corporală din culpă”, se precizează într-un comunicat al IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*