Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Tânăr de 19 ani reţinut după ce a tâlhărit un bărbat

incatusat arestatUn tânăr de 19 ani a fost reţinut de poliţişti, luni, şi urmează a fi prezentat, marţi, în faţa judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă după ce, împreună cu alţi doi tineri, a tâlhărit un bărbat de 44 de ani din Deleni, comuna Pârteştii de Jos.

Bărbatul locuieşte într-un adăpost improvizat situat pe terenul viran din municipiul Suceava, iar la data de 09 martie, la adăpostul unde locuieşte au venit trei persoane, care i-au cerut să le dea toate bunurile pe care le are. Întrucât acesta a refuzat l-au lovit, după care i-au răscolit adăpostul şi i-au sustras din interiorul acestuia, diverse obiecte de îmbrăcăminte, trei ciocane, doi cleşti şi mai multe obiecte metalice de veselă, prejudiciul fiind stabilit la 200 lei.

În urma agresiuni suferite persoana vătămată nu a necesitat transportarea la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În urma activităţilor investigative şi de cercetare efectuate în cauză au fost identificaţi participanţii iar la data de 30.03.2015 un tânăr de 19 ani , din comuna Mitocu Dragomirnei a fost localizat şi prins pe raza municipiului Suceava”, se arată în comunicatul Poliţiei Sucevene.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*