Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Trei tineri au furate utilaje în valoare de 10.500 de euro de la o societate

retinutiTrei tineri sunt cercetaţi de poliţişti după ce au furat utilaje în valoare de 10.500 de euro de la o societate din comuna Arbore.

În perioada 24 – 26.03.2015, din patrimoniul societăţii s-au sustras mai multe utilaje de prelucrare a lemnului, respectiv abric trifazic metalic, o maşină de legalizat lemnul, o maşină freză şi finisare şi un circular trifazic metalic.

like-facebookPoliţiştii au dat de urma hoţilor, respectiv un bărbat de 25 ani şi un tânăr de 19 ani, ambii din comuna Zvoriştea, prejudiciul fiind recuperat în integralitate şi restituit persoanei vătămate. Ce doi au fost reţinuţi şi încarceraţi.

Oamenii legii au aflat că a participat la furt şi o a treia persoană şi au pornit în căutarea ei. Astfel a fost prins şi un alt tânăr de 24 de ani din comuna Moara.

„În baza probatoriului administrat, tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca la 31.03.2015, să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, pentru săvârşirea infracţiunii de ,,furt calificat”. Inculpatul a fost introdus în arestul I.P.J. Suceava”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*