Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

VIDEO! Un profesor a murit după ce s-a răsturnat cu maşina în râul Bistriţa

masina in apaO tragedie a avut loc, luni dimineaţă, pe raza localităţii Lungeni, oraşul Broşteni. Un profesor de sport, în vârstă de 30 de ani, şi-a pierdut viaţa după ce s-a răsturnat cu maşina în care se afla în râul Bistriţa.

La faţa locului s-au deplasat imediat militarii Detaşamentului de pompieri Vatra Dornei, care au intervenit cu o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD. Pompierii militari au fost ajutaţi de jandarmi, poliţişti şi lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Broşteni.

like-facebookLa sosirea echipajelor, a fost identificat un autoturism care era răsturnat în albia râului Bistriţa, la o diferenţă de nivel de aproximativ 10 metri, iar în interiorul acestuia se afla profesorul Eugen Bălău.

profesor eugen balauSalvatorii au asigurat autoturismul şi au creat accesul către victima prinsă între fiarele contorsionate. Din păcate, pentru tânărul în vârstă de 30 de ani, nu s-a mai putut face nimic, declarându-se decesul. Maşina avariată a fost scoasă din albie cu ajutorul unei autoplatforme forestiere cu braţ. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu, acesta a pierdut controlul volanului, a derapat, a intrat într-un parapet, a lovit doi copaci şi apoi a căzut în râu.
Eugen Bălău era profesor de sport la Grupul Şcolar Nicolai Nanu din Broşteni şi se afla singur în maşină.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. VIDEO! Un profesor a murit după ce s-a răsturnat cu maşina în râul Bistriţa | MoldovaNews.ro
  2. Moartea profesorului de la Broşteni a îndoliat Facebook-ul. Vezi ce mesaje au transmis cei care l-au cunoscut! | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*