Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Dan Acibotăriţă îi acuză pe politicienii de la Rădăuţi că pun orgoliile personale şi dorinţa de putere mai presus de interesul cetăţenilor

verziiPreşedintele filialei judeţene a Partidului Verde, Dan Acibotăriţă, susţine că la Rădăuţi, politicienii se bat în orgoliile personale şi dorinţa de putere uitând cu desăvârşire de interesele cetăţenilor. El susţine că astfel se ajunge ca activitatea Primăriei municipiului Rădăuţi să fie aproape blocată. Acibotăriţă susţine că oamenii politici din Rădăuţi trebuie să vină neapărat cu o soluţie pentru a nu se ajunge la blocarea activităţii, ceea ce ar însemna să sufere cetăţeanul de rând.
like-facebookPartidul Verde filiala județeană Suceava, observă că în ultima perioadă de timp, în în zona politică din municipiul Rădăuți, se întâmplă lucruri ciudate, care nu sunt compatibile cu interesul cetățeanului. Datorită unor orgolii personale, împletite cu dorința după putere a unor politicieni din zona respectivă, s-a ajuns ca activitatea din primăria municipiului Rădăuți să fie aproape blocată. Rădăuțenii sunt singurii care suferă, iar soluția de moment trebuie să sosească din zona politicienilor suceveni care doresc să ajungă tot mai sus”, a spus Acibotăriţă.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*