Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

Amenzi de aproape 40.000 de lei aplicate de poliţişti în urma unor controale

accident politieÎntre 27 şi 28 martie 2015, Poliția municipiului Suceava, a organizat și desfăşurat o acţiune pe raza de competență, la care au fost angrenate și forțe de jandarmi și în cadrul căreia s-a urmărit asigurarea ordinii şi liniştii publice, combaterea faptelor cu violenţă, a furturilor, actelor de comerţ neautorizat, cerşetorie, vagabondaj, siguranţa şi fluidizarea traficului rutier, precum şi prevenirea şi combaterea altor fapte antisociale.
În cadrul acţiunii au fost constatate 6 infracțiuni şi au fost aplicate 119 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 37.996 lei. Au fost reţinute 6 permise de conducere şi au fost retrase 2 certificate de înmatriculare. Totodată au fost confiscate bunuri a căror proveniență nu a putut fi justificată în valoare de 1.597 lei.

Poliţiştii Secţiei de Poliţie Burdujeni au depistat în Bazarul Suceava un bărbat din localitate, care comercializa 113 pachete de ţigări de provenienţă ucraineană și un localnic care deținea 48 cutii de cafea, fără documente de proveniență. Bunurile în valoare de 1.400 lei au fost ridicate în vederea confiscării.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*