Marti 14 Mai 2024, Actualizat acum 134 zile 12:00 am

Două femei prinse cu ţigări de contrabandă, la Siret

tigari contrabandaDouă femei, ambele de 55 de ani, au fost prinse de poliţiştii din Siret cu ţigări de contrabandă. Sâmbătă, la ora 23:20, un echipaj de poliție din cadrul Poliției orașului Siret, a oprit pentru legitimare și control pe strada Alexandru cel Bun din localitate, o femeie de 55 ani, din Republica Ucraina, ce avea asupra sa un bagaj voluminos. În urma controlului bagajului, polițiștii au identificat 100 pachete de țigări de proveniență ucraineană, fără documente legale.

„Țigările în valoare de aproximativ 1.000 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.

Tot sâmbătă, la ora 23:50, o patrulă din cadrul Poliției orașului Siret, a oprit pentru legitimare și control pe strada Teodor Stefanelli din localitate, o femeie de 55 ani, din Republica Ucraina, ce avea asupra sa un bagaj voluminos.

În urma controlului bagajului, polițiștii au identificat 150 pachete de țigări de proveniență ucraineană, fără documente legale.

„Țigările în valoare de aproximativ 1.500 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă”, se arată în comunicatul Poliţiei.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*