Vineri 10 Mai 2024, Actualizat acum 130 zile 12:00 am

VIDEO! O adolescentă din Suceava a făcut furori pe scena de la Românii au talent. „Doamne, ce frumoasă e!”

biancaO adolescentă în vârstă de 17 ani din Suceava a fost o adevărată apariţie, vineri seară, pe scena de la Românii au talent. Bianca Coştiug i-a uimit pe juraţi, dar şi pe spectatori cu mişcările sale într-un număr de bellydance tribal. Suceveanca i-a lăsat aproape muţi pe juraţi şi cu frumuseţea ei: „Doamne, ce frumoasă e!”, a exclamat Mihaela Rădulescu. Bianca a primit patru de „Da” şi va merge în etapa următoare.

like-facebookBianca Coştiug este elevă la Colegiul Național „Petru Rareș” din Suceava. Ea  a fost prima concurentă a ediţiei a treia „Românii au Talent” care a reuşit să primească patru de „Da„. Chiar și tatăl său a avut emoții, așa cum avea să spună.

bianca2Am emoţii mari….diseară la 20.30, la Românii au talent, e fiica mea Bianca Coştiug…. sper să vă placă”, a spus tatăl Biancăi înainte de evoluția spectaculoasă a fetei.

Suceveanca este pasionată de arta orientală, la balul bobocilor împreună cu câțiva colegi au impresionat publicul cu un spectacol plin de grație și talent inspirat din ținuturile îndepărtate ale Asiei.

„Măria Sa, Ştefan, cu siguranţă a vrut să câştige războiul cu turcii ca să facă rost de turcoice. Foarte frumos dansul”,a spus Bebe Cotimanis.

Sunt fascinată de faţa ta atât de frumoasă. Este primul dans care-mi place cu adevărat”, a spus Mihaela Rădulescu.bianca3

Tu eşti şi frumoasă şi talentată şi ai o atitudine de învingătoare. Bravo. Abia aştept să te mai văd dansând”, a spus Andra.

Ai nişte ochi care curentează. Foloseşte acest atu al tău care te diferenţiază”, a spus Andi Moisescu.

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. VIDEO! Un elev de 11 ani din judeţul Suceava a stârnit ropote de aplauze la Românii au talent. Vezi prestaţia sa! | SuceavaNews.ro
  2. Suceveanca Bianca Coştiug, în finala de la Românii au talent | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*