Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Scandal terminat cu bătaie la un bar din Grăniceşti. Patru persoane, la spital

politie scandal 2Un scandal de proporţii a avut loc, în noaptea de joi spre vineri, în faţa unui bar din localitatea Grăniceşti. Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în timp ce se aflau în fața unui bar din localitate, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, 3 bărbați de 43, 32 și 23 de ani, toţi din localitate și un bărbat de 28 ani, din comuna Grămeşti, au avut un conflict cu un grup de persoane, aceștia lovindu-se reciproc.

like-facebookCele 4 persoane prezentau leziuni, motiv pentru care au fost transportați cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Oamenii legii au dat de urmele a doi dintre agresori, ca fiind un tânăr de 18 ani, din comuna Şerbăuţi şi unul de 23 ani, din comuna Calafindeşti.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, cercetările fiind continuate pentru identificarea tuturor participanţilor şi stabilirea gradul de vinovăţie al fiecăruia la comiterea faptei”, potrivit unui comunicat al IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*