Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

Şeful Jandarmeriei Suceava, verificat de o comisie de la Bucureşti

lungu jandarmiŞeful Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Suceava, Mihai Lungu, a fost verificat de o comisie de la Inspectoratul General al Jandarmeriei Române. Controlul a fost finalizat săptămâna trecută. Activitatea şefului IJJ a fost verificată în urma unor sesizări făcute de subalterni către conducerea generală a inspectoratului, potrivit cărora Mihai Lungu ar fi luat nişte măsuri neconforme cu legea. Şeful Jandarmeriei susţine, însă, că nu are nimic de ascuns şi nu a acţionat decât în favoarea legii.

like-facebookDacă au fost aplicate măsuri au fost aplicate pentru aspecte care nu erau conforme prevederilor regulamentare. Nu mă aştept la sancţiuni. Sunt curat ca lacrima”, a declarat, pentru SuceavaNews, Lungu.

Comisia trebuie să întocmească un raport cu ceea ce a constatat, iar apoi se vor lua măsuri, dacă se impune acest lucru. Mihai Lungu susţine că deşi poate mulţi l-ar vrea plecat de la conducerea Suceava, şi de asta fac totul felul de sesizări, el nu renunţă aşa uşor.

lungu ijjDacă o să plec de la Suceava o să plec pentru că aşa vreau eu, nu pentru că vrea cineva”, a mai precizat Lungu.

Maiorul Marian Mihai Lungu, de 37 de ani, are o carieră de 15 ani în structurile Jandarmeriei române şi are experienţă şi în teatre de operaţiuni din Kosovo şi Afganistan. Până a prelua conducerea Jandarmeriei Suceava, în 2013, acesta a îndeplinit funcţia de şef de stat major al Batalionului 3 Jandarmi din cadrul Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti. A fost decorat de preşedintele României în anul 2010 şi în 2011 a primit Emblema de Onoare a Jandarmeriei Române din partea Ministrului de Interne.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*