Joi 16 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Noul prefect, Constantin Harasim, și-a preluat atribuțiile

instalare harasimNoul prefect al județului Suceava, Constantin Harasim, și-a preluat, joi,  atribuțiile pentru noua funcție, urmând ca instalarea oficială  să aibă loc săptămâna viitoare.  Florin Sinescu, cel care a fost demis de premierul Victor Ponta din funcția de prefect, și-a strâns bagajul din birou și a revenit pe vechea funcție, cea de șef al Serviciului de Urgență din cadrul Instituției Prefectului.
like-facebookPrima ședință pe care o va conduce este reuniunea de vineri a Colegiului Prefectural Suceava.Tot de vineri va reveni ca subprefect după ce preț de câteva zile a fost demis,  cu atribuții, și Atanasă Nistor. Deși mai are un an până la pensie, Nistor, care fusese propus de PSD după alegerile din 2012,  a fost negru de supărare. Și social democrații suceveni s-au înfuriat și au sărit în sus că omul lor a fost demis din funcție și înlocuit cu Constantin Harasim din partea PLR. Telefoanele au avut efect la centru, circulă zvonul că și Atanasă Nistor, care a lipsit luni la instalarea lui Constantin Harasim în funcția de subprefect, ar fi fost la București „să tragă sforile”. Înlocuirea lui Florin Sinescu a căzut ca un trăsnet peste pesediștii suceveni care au ținut cu dinții ca omul lor să rămână pe funcție. Rămâne de văzut ce mod de abordare va avea noul prefect al județului și dacă va rezista până la alegerile viitoare dată fiind  scena politică atât de controversată.
„Am preluat atribuțiile și odată publicată decizia Guvernului în Monitorul Oficial,  este oficial în ce privește preluarea funcției. Sigur că trebuie să mulțumesc domnului Sinescu pentru activitatea depusă și sper că colaborez bine cu domnia sa în continuare mai ales că va lucra tot în Prefectură”, ne-a spus Constantin Harasim.

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*