Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Poliţist bătut crunt în faţa Primăriei Fălticeni

Foto: Cronica de Falticeni

Foto: Cronica de Falticeni

Un incident extrem de grav a avut loc, sâmbătă seară, în faţa Primăriei Fălticeni. Un poliţist local de 59 de ani a fost bătut de un tânăr din Fălticeni, care apoi a fugit. Agentul a fost atacat în timp ce alţi doi colegi de-ai lui încercau să imobilizeze un bărbat care a spart becul unui stâlp de iluminat de lângă primărie, dar şi şase abajururi.

like-facebook

Problemele au pornit de la câţiva tineri care și-au ales ca loc de plimbare cu rolele chiar spațiul de deasupra treptelor și rampa de acces de lângă scările Primăriei.

Oamenii legii i-au avertizat să înceteze, dar fără succes. Două persoane de la Poliția Locală Fălticeni au trecut la imobilizarea unui tânăr din grupul respectiv, în timp ce al treilea polițist, Constantin Parasca, de 59 de ani, se îndrepta spre aceștia. Agresorul de 25 de ani a venit din spate său și l-a lovit cu pumnii. Victima a fost dusă de urgenţă la Spitalul Municipal Fălticeni unde a primit îngrijiri medicale. Între timp, poliţiştii au pornit pe urmele atacatorului.


Loading...

loading...

3 Comentarii

  1. Iosif Petru says:

    Vad si eu Infiecare seara pe la 21-22,tineri care-si fac veacul prin preajma primariei,biblioteca,beau bere cumparata de la Non Stopul de peste drum,magazin care nu ar trebui sa functioneze cu barul de la etaj sau ce-o fi acolo, In apropierea unei astfel de institutii.Din cauza acestui magazin,toate lichelele Isi fac veacul seara si noaptea tarziu pe acolo.De multe ori si dimineata Ii gasesti bauti cu sticlele In maini si ti-e si teama sa treci pe langa ei.Fac galagie,mizerie si sunt agresivi. Opresc masinile neregulamentar In pozitii de cum vor muschii lor,cand Isi cumpara ceva. Chiar m-am Intrebat si eu de multe ori : de ce nu este nimeni sa faca un pic de ordine In zona asta ? Vanzatoarele de la magazin mi-au spus ca le e frica noaptea sa iasa sa dea cu matura pe-afara. De multe ori s-au batut In fata dar nu au telefonat la politie de frica sa nu le bata si pe dansele. Domnii politisti locali nu vor putea tine piept singuri fara a fi ajutati de Politia Orasului dar si acolo personalul este putin si la atatea evenimente , nici ei nu pot mai mmult. Parerea mea personala ar fi sa se faca servicii de patrule mixte de politie si jandarmi,In special noaptea,In zone cu vulnerabilitate mare. La sediul Primariei este un politist local pe perioada de noapte.Ce poate face un om singur In fata a 3,4, golani daca este agresat sediul ? Pana vin ajutoarele,aia il nenorocesc. Cativa dintre ei au spus ca nu ies afara noaptea cand sunt probleme. Poate trebuie create legi care sa-i descurajeze pe cei certati cu legea. Este propria mea parere. Va spun astea pt.ca trec seara de seara prin zona asta si ma cam ia cu fiori cand vad stranse grupuri comportandu-se dubios.

    Răspunde
  2. Tavi222 says:

    Frumosi Politisti

    Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Individul care a lovit un poliţist, arestat în lipsă | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*