Luni 20 Mai 2024, Actualizat acum 140 zile 12:00 am

Individul care a întreţinut raporturi sexuale cu un minor, lăsat în libertate

prinsIndividul care a fost prins de jandarmii suceveni întreţinând relaţii sexuale cu un minor de 15 ani, într-o maşină, a fost lăsat în libertate după ce iniţial fusese reţinut. Şi asta deoarece potrivit articolului 218 din noul Cod Penal, băiatul respectiv are peste 15 ani şi şi-a dat consimţământul pentru a întreţine relaţii sexuale cu bărbatul de 43 de ani.  Andrei Dlujanschi nu poate fi acuzat, astfel, de comiterea vreunei infracţiuni.

Potrivit  reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Suceava, marţi, în jurul orei 20.00, un echipaj de jandarmerie a observat un autoturism staţionat în lunca râului Suceava, în apropierea centralei termice a municipiului Suceava. Apropiindu-se de autovehicul, în vederea efectuării unui control de rutină, jandarmii au depistat în interiorul acestuia un bărbat care întreţinea relaţii sexuale cu un adolescent. În urma verificărilor, jandarmii au constatat că bărbatul în cauză, Andrei Dlujanschi, este în vârstă de 43 de ani şi că are domiciliul în comuna Frumosu, judeţul Suceava.

Banii oferiţi minorului

În seara respectivă, acesta s-a întâlnit cu minorul în vârstă de 15 ani în zona centrală a municipiului Suceava, ambii deplasându-se ulterior cu maşina într-o zonă puţin circulată din apropierea albiei râului Suceava. Aici, după ce i-a oferit minorului suma de 50 de lei, bărbatul a întreţinut raporturi sexuale cu acesta. De altfel, bărbatul a declarat că nu e prima dată când se întâlneşte cu acest adolescent. Acesta a mai întreţinut raporturi sexuale cu el pe 14 martie, în apartamentul unei cunoştinţe din municipiul Suceava.

VIDEO! Pedofilul surprins abuzând sexual un minor într-o maşină: Erau mai mulţi copii, dar eu doar cu el am avut treabă


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*