Joi 09 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

VIDEO! Pedofilul surprins abuzând sexual un minor într-o maşină: Erau mai mulţi copii, dar eu doar cu el am avut treabă

prinsBărbatul de 43 de ani din judeţul Suceava care a fost surprins, marţi seară, abuzând sexual într-o maşină un minor de 15 ani a declarat că nu ştia exact ce vârstă avea băiatul şi mai întreţinuse raporturi sexuale cu el în apartamentul unei cunoştinţe comune. Andrei Dlujanschi susţine că l-a luat pe minor cu maşina dintr-o staţie.

Nu ştiam exact vârsta lui. Am mai făcut asta o dată pentru 50 de lei. Am vorbit la telefon, l-am luat din staţie, la Bucovina, undeva acolo în curbă şi l-am luat în maşină, am venit spre mall, am mers pe malul apei, i-am dat banii şi s-a consumat”, a spus Andrei Dlujanschi.

like-facebookIndividul susţine că a mai întreţinut raporturi sexuale cu minorul, într-un apartament în care se aflau mai mulţi copii.

Am mai făcut o dată sâmbătă, la cineva acasă, mai erau nişte copii acolo, dar eu doar cu el am avut treabă”,  a declarat Dlujanschi în faţa jandarmilor.

Individul a fost reţinut de poliţişti urmând să fie prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă. Băiatul de 15 ani este elev la un liceu cunoscut din Suceava.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Individul care a întreţinut raporturi sexuale cu un minor, lăsat în libertate | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*