Sâmbătă 11 Mai 2024, Actualizat acum 131 zile 12:00 am

Senatorul Steliana Miron, despre religie: Te ajută şi în viaţă, te ajută şi în gândire

steliana mironSenatorul sucevean Steliana Miron  susţine predarea religiei în şcoli. Parlamentarul susţine că şi fiica sa, elevă în clasa a IV-a, va participa la ora de religie.

like-facebookOptez pentru această materie pentru că fiind şi din Suceava, unde în Bucovina marea majoritate a oamenilor sunt plini de credinţă, având atâtea mănăstiri şi locuri frumoase, este normal ca să susţin acest proiect şi ca religia să se predea în continuare în şcoli […] Te ajută şi în viaţă, te ajută şi în gândire, trebuie să ştii istoria religiilor, trebuie să înveţi ceea ce trebuie să faci şi ce nu trebuie să faci”, a precizat, pentru Gândul.info, Miron.

În plus, mai spune senatoarea, mersul la biserică şi la mănăstiri este un obicei pentru ea şi pentru fiica ei.

Fetiţa chiar îşi doreşte acest lucru, noi în fiecare duminică mergem la biserică, în timpul săptămânii mergem şi la mănăstiri, ea e obişnuită cu aceste deprinderi şi chiar îi face plăcere”, a susţinut Miron.

 


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. Help_to_IQ says:

    Madamme,nu orice iti trece prin cap tre’ sa spui cu glas tare…. Ora de religie nu inseamna numai implementarea cresinismului ortodox,cum crezi dumneata,pentru asta este obligatoriu sa citesti de mic scripturile si sa mergi ala biserica… Ora de religie este pentru aceia care vor sa stie,sa dobandesca, cunostinte sistematice despre fenomenul religios ceea ce nu este rau dar nu poate fi obligatoriu… Religia pe care o ai nu se invata la scoala,te nasti cu ea sau ti-o insufla mă-ta si tac-tu,cum ar fi…
    Dumnezeu cu mila!

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*