Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

Mercedes de lux reţinut de inspectorii vamali din Siret după ce a fost burduşit cu ţigări de contrabandă

Mercedes E 220 CDIUn Mercedes E 220 CDI şi un  Daewoo Nubira au fost reţinute de inspectorii vamali din cadrul Biroului vamal de frontieră Siret după ce au fost găsite ţigări de contrabandă în ele. Miercuri, inspectorii vamali din cadrul Biroului vamal de frontieră Siret au constatat trei fapte de sustragere de la controlul vamal a unui număr de 9.500 bucăti de tigarete de contrabandă de diferite mărci ( Kent, Doina, NZ, Monte Carlo).

Miercuri, s-a prezentat la intrarea în ţară autoturismul marca ” Mercedes E 220CDI “. In urma controlului vamal amănunţit s-au găsit ascunse si nedeclarate 5.200 bucăti ţigarete marca NZ, fără timbru. Şoferul a fost sancţionat cu amendă contravenţională de 5.000 lei, ţigaretele au fost confiscate si autoturismul retinut pană la achitarea amenzii.

Tot miercuri, au fost gasite ascunse sub hainele unui cetătean  un număr de 1.300 bucăti ţigarete marca Monte Carlo.

Individul a fost sancţionat cu amendă contravenţională de 5.000 lei iar ţigaretele au fost confiscate.

De asemena, la intrarea în ţară autoturismul marca „Daewoo Nubira”. In urma controlului vamal amănunţit s-au găsit ascunse si nedeclarate 3.000 bucăti ţigarete diverse marci, fără timbru. Şoferul a fost sancţionat cu amendă contravenţională de 5.000 lei, ţigaretele au fost confiscate si autoturismul retinut pană la achitarea amenzii.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*