Marti 30 Aprilie 2024, Actualizat acum 120 zile 12:00 am

Vezi câţi bani au atras autorităţile judeţene şi locale din Suceava, pe 2014, din fonduri europene!

colegiu prefecturalLa nivelul judeţului Suceava, în cursul anului 2014, autorităţile judeţene şi locale au manifestat un interes deosebit pentru finalizarea în condiţii optime a proiectelor aflate în implementare, precum şi pentru atragerea de noi fonduri europene, destinate creşterii calităţii vieţii comunităţii.

like-facebookÎn acest sens, potrivit unui raport al Instituţiei Prefectului, au fost monitorizate un număr 135 de proiecte cu o valoare totală de 757.582,93 mii lei, finanţate prin Programul Operaţional Regional (POR) , implementate la nivel judeţean de către primării, persoane fizice autorizate, organizaţii non – guvernamentale şi unităţi de cult.

În ceea ce priveşte proiectele finanţate prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală (PNDR), la nivelul unităților administrativ–teritoriale a continuat implementarea unui număr de 20 proiecte, cu o valoare totală de 35.413, 2 mii euro.

Instituţia prefectului monitorizează distribuirea ajutoarelor alimentare în cadrul Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Dezavantajate (POAD), până la sfârşitul anului, au fost transportate în judeţul Suceava 75.618 pachete cu ajutoare alimentare, reprezentând 26,8 % din numărul total de pachete alocat de 281.848. Livrarea, (la 31 decembrie) a fost finalizată pentru un număr de 28 de unităţi administrativ teritoriale.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*