Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

Dan Acibotăriţă se opune tăierii celor 70 de tei în municipiul Suceava. „Cei de la Primărie nu sunt conectaţi la realitate”

verziiPreşedintele organizaţiei sucevene a Partidului Verde, Dan Acibotăriţă, critică dur decizia municipalităţii sucevene de a tăia cei 70 de tei pentru amenajarea unor noi locuri de parcare. Potrivit acestuia, „actuala conducere a Primăriei municipiului Suceava nu este conectată la realitatea şi nevoia sucevenilor”.

like-facebook„Prin decizia de a tăia, sau mai bine spus, de a masacra, acei 70 de tei din municipiul Suceava, numai de dragul unor locuri de parcare, demonstrează faptul că dumnealor, adică cei din primărie care s-au ocupat de acest proiect, nu sunt îmbinaţi cu realitatea suceveanului. Nu poţi să demarezi un proiect într-o comunitate, fără să te consulţi cu societatea civilă. Suntem convinşi că dacă se aplea la ajutorul unor specialişti în găsirea unei soluţii pentru parcare şi fără să tai 70 de tei minunaţi, apărea. Noi, verzii suceveni, observăm că în ultima perioadă de timp, cel puţin în judeţul Suceava, se măcelăresc copacii într-o veselie. Nimeni cu putere de decizie nu s-a împotrivit acestor acţiuni. În municipiul Fălticeni au fost doborâţi arborii din parc şi nu ştie cine şi de ce? Pe drumul E85 se practică acelaşi lucru, în municipiul Suceava urmează, ca să nu mai vorbim de faptul că prin mândrii codrii bucovineni, hoţii de lemn îşi văd mai departe de afaceri”, a spus Acibotăriţă.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*