Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

Accident cu şase răniţi la Ciocăneşti

accidentUn grav accident de circulaţie soldat cu rănirea a şase persoane a avut loc, sâmbătă seară, la Ciocăneşti. Un tânăr de 26 ani din comuna Pojorâta, în timp ce conducea autoturismul pe DN 18, în interiorul localităţii Ciocănești, pe fondul consumului de alcool și a neatenției în conducere, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 31 ani,  din oraşul Gura Humorului.

like-facebookÎn urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto de 26 de ani și a 3 pasageri din autoturismul condus de acesta, respectiv un bărbat de 32 ani, din comuna Fundu Moldovei, o femeie de 30 ani și o minoră de 6 ani, ambele din comuna Pojorâta, precum şi rănirea uşoară a conducătorului auto de 31 de ani şi a pasagerului acestuia, un bărbat de 38 ani, din oraşul Gura Humorului.

„Conducătorii  auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat în bărbatului de 26 de ani și negativ în cazul celui de 31 de ani, după care, la spital, celor doi, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal ce va fi soluţionat procedural”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*