Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

FOTO Jeep plin cu ţigări de contrabandă găsit într-un garaj

tigari masinaPoliţiştii de frontieră Brodina au descoperit, vineri, la un imobil de pe raza localităţii Straja, o cantitate de ţigări de contrabandă. Casa aparţine lui Vasile P., în vârstă de 78  de ani.

Fiind întrebat dacă la domiciliul său are depozitate produse interzise deţinerii, bărbatul a confirmat faptul că într-o anexă din curtea imobilului său se află mai multe colete cu ţigări, precum şi o maşină marca Jeep, înmatriculată în Marea Britanie în care se află tot ţigări.

tigari masina2În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că țigările au fost preluate de la frontieră și transportate cu ajutorul autoturismului de teren la imobilul  respectiv, la activitatea infracțională participând doi bărbați de pe raza judeţului Suceava și anume P. Petru de 37 de ani și P. Costică de 23 de ani.

Totodată  au fost  anunțate și autoritățile de frontieră  ucrainene pentru cercetarea în comun a cazului, stabilindu-se că pe direcția respectivă a avut loc o trecere ilegală a frontierei de stat în scop de contrabandă.

Țigările și autoturismul implicat în activitatea infracțională au fost transportate la sediul S.P.F. Brodina unde în urma inventarierii s-a constatat că este vorba de 17.600  pachete de ţigări de diferite mărci, de provenienţă ucraineană.       tigari masina4

Polițiștii de frontieră  le-au întocmit celor trei bărbați acte premergătoare sub aspectul săvârșirii  săvârşirii infracţiunii de  contrabandă în formă agravantă iar întreaga cantitate de ţigări în valoare de peste 176.000 lei a fost ridicată în vederea confiscării.

Totodată autoturismul de teren în valoare de aproximativ 16.000 lei a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Brodina, urmând ca la finalul anchetei să fie luate măsurile legale ce se impun.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*