Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Municipalitatea rădăuţeană va da 500.000 de lei pentru plombarea străzilor

maereanMunicipalitatea rădăuţeană a prins în buget suma de 500.000 de lei pentru repararea străzilor, respectiv pentru plombarea acestora. Potrivit primarului interimar al municipiului Rădăuţi, Tiberiu Maerean, acestea nu sunt singurele lucrări care se vor face în Rădăuţi vizavi de infrastructură, ci vor fi reabilitate şi o serie de trotuare.

like-facebookPotrivit acestuia, însă, trotuarele vor fi reabilitate prin pavare doar în zona centrală, restul vor fi modernizate prin „refacerea îmbrăcămintei asfaltice”. Primarul Rădăuţiului a luat această decizie deoarece pavarea presupune costuri mai mari.
În total, însă, la capitolul infrastructură s-au alocat 1.350.000 de lei, potrivit lui Maerean.

De asemenea, vom reface esplanada din faţa Băncii Raiffaisen şi Banca Transilvania, deci centrul nostru, aşa cum este el aici definit. Vom reface Aleea Primăverii prin efectul desfiinţării unor scuaruri de acolo şi de instituire de regiuni de parcare şi vor fi create, în felul acesta, vreo 60 de locuri de parcare, atât de-a lungul Aleei Primăverii pe partea de stradă, cât şi pe Aleea Primăverii pe partea de deasupra Topliţei. Pe deasupra Topliţei vom aborda doar o mică dimensiune, către CEC, astfel încât în această zonă să acordăm un număr de locuri de parcare corespunzător celor care la ora actuală parchează pe trotuarele din faţa CEC-ului, din faţă de la restaurantele din zonă”, a declarat Tiberiu Maerean.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*