Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

Tiberiu Maerean: Pe unele străzi încă mai sunt probleme legate de reţelele de apă şi canal

tiberiu maereanPrimarul interimar al municipiului Rădăuţi, Tiberiu Maerean, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că a avut mai multe discuţii cu reprezentanţii ACET vizavi de modul în care îşi fac treaba.

like-facebookPe unele străzi încă mai sunt probleme legate de reţelele de apă şi canal. Sperăm ca până în toamnă ele să fie rezolvate astfel încât să putem intra cu asfaltarea. Mai mult, am constatat că cei de la ACET nu şi-au făcut bine datoria în faza de proiectare a reţelei de apă şi canal pentru prima etapă astfel încât sunt o serie de străzi cu probleme la acest capitol şi aici aş vrea să subliniez 350 de metri de reţea de apă pe strada Frâncii care nu există, e doar pe o hartă şi în realitate nu e, pe strada Papetăriei iarăşi sunt aproape 500 de metri de reţea de apă care nu există, pe strada George Enescu va mai trebui tras un fir de apă pentru ceea ce înseamnă conducta de transport a apei către municipiul Rădăuţi”, a spus Maerean.

El a precizat că a început demersurile cu cei de la ACET şi speră ca aceste probleme să fie rezolvate în această primăvară cu prioritate astfel încât în a doua jumătate a anului să se poată rezolva problemele de modernizare a acestor străzi.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*