Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Doi elevi suceveni vor reprezenta Suceava la faza naţională a Concursului Istorie şi societate în dimensiune virtuală

evaluare test elevi bacInspectoratul Școlar Județean Suceava a organizat, sâmbătă, 14 februarie 2015, la Colegiul Național ”Nicu Gane” Fălticeni, faza județeană a Concursului Național ”Istorie și societate în dimensiune virtuală”.

Lansat în anul 2004 la Iaşi, acest concurs interdisciplinar se adresează elevilor de liceu cu aptitudini, înclinaţii şi interese deosebite în domeniul istoriei, ştiinţelor socio-umane şi informaticii.

like-facebookConcursul interdisciplinar „Istorie şi societate în dimensiune virtuală“ este inclus în calendarul Ministerului Educaţiei și Cercetării Științifice şi se desfăşoară pe două secţiuni: istorie şi știinţe socio-umane.

Participanții – elevi de la Colegiul Național ”Ștefan cel Mare” Suceava, Colegiul Național         ”Mihai Eminescu” Suceava, Colegiul Economic ”Dimitrie Cantemir” Suceava și Colegiul Național ”Nicu Gane” Fălticeni au prezentat în concurs produsul muncii lor – o pagină web sau un soft educațional  pe teme de istorie,  respectiv ştiinţe socio-umane.

Anul acesta, la etapa națională ce se va desfășura în perioada 25-28 mai la Bistrița, județul nostru va fi reprezentat de câștigătorii celor două secțiuni: elevul Sebastian Horătău de la Colegiul Național” Mihai Eminescu” Suceava la secțiunea istorie, îndrumat de profesorii Sorin-Ovidiu Ciocan și Claudița Brădățan și elevul Vultur David de la Colegiul Național ”Nicu Gane” la secțiunea științe socio-umane, îndrumat de profesorii Ioan Caulea și Florin Ilincăi.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*