Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Inconştienţă! S-a urcat la volan băut şi fără permis, a produs un accident într-o benzinărie, apoi şi-a văzut de drum

politie scandal 2Un tânăr de 22 de ani din comuna Fântâna Mare a dat dovadă de o inconştienţă crară. Sâmbătă noapte, el a provocat un accident într-o staţie peco de pe raza comunei Fântâna Mare, apoi a fugit de la locul evenimentului rutier.

Potrivit poliţiştilor, în evenimentul rutier a fost implicată o autoutilitară al cărei conducător, în momentul în care a încercat să efectueze o manevră de mers înapoi a lovit cu roata, autoturismul staționat regulamentar în parcarea stației peco, provocându-i avarii la spoilerul din față, după care, a plecat  de la fața locului.

like-facebookÎn urma activităților întreprinse de polițiști a fost identificat proprietarul autoutilitarei ca fiind un tânăr de 22 ani, din comuna Fântâna Mare.

Duminică, acesta s-a prezentat la sediul Postului de poliție Fântâna Mare și a declarat faptul că el a condus autoutilitara în momentul producerii tamponării, însă nu a observat și nici nu a simțit coliziunea, motiv pentru care, a plecat din stația peco.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit faptul că, tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autoturisme, iar în urma testării cu aparatul etilotest rezultatul a fost de 0,03 mg./l. alcool pur în aerul expirat. Evenimentul rutier nu a fost soldat cu victime omenești, în cauză  rezultând doar pagube materiale în valoare de 700 lei.

Tânărul s-a ales cu dosar penal.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*