Luni 06 Mai 2024, Actualizat acum 126 zile 12:00 am

Băişanu e foc şi pară pe Gheorghe Flutur. Vezi ce l-a nemulţumit!

baisanu22Deputatul PNL, Alexandru Băișanu,  a declarat sâmbătă că i se pare penibil ca la o ședință de unificarea  a celor două partide PNL și PDL doar co-președintele Gheorghe Flutur să aibă programul și ordinea de zi a discuțiilor.
„Mi se pare rușinos și am ridicat o problemă. La ședință doar Gheorghe Flutur avea tema discuțiilor și nu și noi, membrii vechiului PNL. Am cerut noului secretariat să trimită cel puțin cu o zi înainte prim email, fax sau mesaje toate problemele care vor fi discutate și vor fi pe ordinea de zi pentru a fi pregătiți pentru acele ședințe nu pentru a veni spectatori sau ridicători de mâini.Sper ca lucrurile acestea să se rezolve. La un moment dat a venit bomba….domnul Seredenciuc, fost primar al Sucevei a scos telefonul și a spus că a primit un mesaj  de genul- Minunat, extraordinar. Am primit acum o veste că s-a întrunit și s-a întrunit Consiliul Executiv Local la nivel de municipiu Suceava, ședință care are loc pe Aleea Trandafirilor la grădiniță. Am rămas oripilat și mi-am dat seama că este o făcătură pentru că membrii care ar fi trebuit să fie la acel consiliu erau de fapt la ședința unde eram și eu. Mai mult, știam că acest consiliu se întrunise în urmă cu vreo două zile înainte. Și că nu se poate stabili componența acestui consiliul local înaintea celui județean”,  a spus Băișanu.
Deputatul PDL de Suceava, Alexandru Băișanu, a  mai adaugat că,  colegii din actualul PNL și fostul PDL caută să manevreze noul partid așa cum vor ei.
„Domnii de la PDL , nu am să dau nume în frunte cu președintele Organizației Municipale a PDL a dorit în mod obligatoriu ca acea hotărâre să fie consemnată și votată, am scos în evidență că acest lucru nu se poate întâmpla, așa cum am amintit și am cerut câteva zile pentru a rezolva toate aceste probleme la nivelul Partidului Național Liberal fără implicația din afara PNL, fără ca cineva din partea fostului PDL să își bage coada în organizarea PNL al brătienilor”, a mai spus Băișanu.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*