Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Băișanu, despre colegii din PNL, care pregătesc stenograme: „Este rușinos să faci înregistrări pe ascuns și apoi să le prezinți trunchiat”

baisanu PNLDeputatul PNL de Suceava, Alexandru Băișanu, s-a declarat nemulțumit de faptul că vechiul PDL înregistrează toate discuțiile care se fac la nivelul celor două partide pe ascuns.
Un aspect pe care l-am sesizat ieri, dar și la o altă ședință a fost acela că  toate discuțiile noastre erau înregistrate, lucru care nu s-a stabilit. Cutuma, în vechiul Partid Național Liberal, era ca discuțiile să rămână în interiorul PNL și dacă se dorește să se facă publice discuțiile, să se înregistreze, să rămână pentru eternitate, să se treacă la vot ,în acest sens. În cadrul acelei ședințe unul din membrii PDL a spus că totul este înregistrat. E în regulă, dacă totul este înregistrat este în regulă.Numai că lucrurile astea trebuie făcute bărbătește și spuse de la început,nu cineva înregistrează,taie capete și trimite la presă ce ce vrea cel care înregistrează.Voi face o sesizare în acest sens,organelor abilitate, privind înregistrarea ședințelor Partidului Național Liberal. Acest lucru s-a întâmplat acum câtva timp , și în acest birou când ne-am întâlnit și unul din membrii PDL care a înregistrat din greșeală s-a dat singur de gol,  umblând pe telefon  și  accesând  un folder.Atunci  s-au auzit discuțiile făcute anterior. Este rușions să faci înregistrăeei pe ascuns și apoi să le prezinți trunchiat. Trebuie să se știe în caz contrar aș putea spune că este furt”, a spus Băișanu.

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*