Joi 13 Iunie 2024, Actualizat 12:00 am

Dezastru produs de un şofer băut. A intrat cu maşina într-un autoturism, apoi s-a oprit într-un zid

accident bmw3Un accident a avut loc, duminică dimineaţă, pe strada Narciselor din municipiul Suceava. Un tânăr de 21 ani, din oraşul Gura Humorului, aflat sub influența băuturilor alcoolice, în timp ce conducea autoturismul cu număr de înmatriculare provizoriu, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers și a intrat în coliziune cu  un autoturism parcat, după care a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se şi intrând în impact cu un imobil.

like-facebookDin accident au rezultat avarierea celor două autoturisme, distrugerea unei porţiuni a faţadei imobilului şi distrugerea geamurilor unei societăţi comerciale din zonă.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

„În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit faptul că valabilitatea autorizaţiei de circulaţie pentru numerele provizorii este expirată din 12.02.2015. În cauză s-a întocmit dosar penal ce va fi soluţionat procedural”, susţin poliţiştii suceveni.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*