Marti 14 Mai 2024, Actualizat acum 134 zile 12:00 am

Vicepreședintele CJ Ilie Niță, președinte interimar al organizaţiei municipale a PNL Suceava

ilie nitaDe la mijlocul acestei săptămâni, liberalul Ilie Niță a fost  numit ca  președinte interimar al organizației municipale a PNL Suceava. Anunțul a fost făcut, sâmbătă, de către deputatul Alexandru Băișanu care este și co-președinte al  PNL Suceava.  Parlamentarul a amintit că decizia a fost luată joi, în cadrul întîlnirii Biroului Județean a Partidului Național Liberal  Suceava în cadrul căreia s-au stabilit cei 13 membri PNL care urmau să  participe a doua zi la Comitetul Județean Executiv a  noului PNL dar și cei 10 membri in noul Biroul Municipal al PNL Suceava precum și președintele interimar  al Organizației Municipale a PNL în persoana lui Ilie Niță.
Potrivit lui Băișanu, Marius Zmău nu mai este președinte al acestei organizații din 10.x.2014 deși a mai deținut conducerea OM-PNL și ulterior dar dat fiind faptul că  nu a dus la îndeplinire prevederile statului, a fost luată acestă decizie.
„De pe 22 până pe 28  nu s-a ținut nicio ședință la nivelul Organizației Municipale a PNL, am propus  hai să facem o discuție și să vedem ce facem.  Domnul Marius Zmău care a fost interimar și interimarul interimarilor l-a chemat prin domnul Galeș  la o ședință a organizației  aici, fără să mă anunțe și pe mine, pentru că și eu sunt membru.Unii au fost chemați prin telefon . Probabil ați fost la circ și ați văzut toți  dresuri de lei, zmei,  elefanți, tigri, cățeluși ….dar nu am văzut vreodată dresură de lup. Problema se pune în felul următor, lupul nu l-am văzut niciodată dresat și le transmit colegilor care să vor mă dreseze că nu ține și orice intervenție a oricărui mare șef de la organizație  municipala a PDL este exclusă. Domnul Bălan  dacă vrea să își bage coada aici și să   aibă membrii lui colo și colo nu are decât, dar să își ia pe cei care îi iubește să îi pună din cadrul PDL pe listele lui .La nivel municipal și județean, ne chinuim cu niște lucruri  doar din cauza încăpățânării și dorinței de  a-și arăta mușchii. Noi avem mai puțin ca ei la număr atât la Biroul  Municipal cât și la Județ, .La vot ne bat oricând. De ce Dumnezeu trebuie să-și bage codița și la noi? Este   doar o chestie de forță, ceva de genul  ce tari suntem noi că l-am dresat . Ați reținut, Băișanu nu poate fi dresat!”, a spus Băișanu.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*