Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

Membrii PNL acuzaţi că nu-şi plătesc cotizaţia la partid

PNLOrganizația Municipală a PNL Suceava are în prezent doar 100 de membri care sunt cu cotizația la zi. Declarația a fost făcută de deputatul Alexandru Băișanu, co-președinte PNL, care a precizat că în urmă cu câțiva ani erau 1.235 de cotizanți liberali.
Domnia sa a mai anunțat că PNL mai are datorii către Termica de 100 milioane de lei către utilități la Termică încă de pe vremea când președinte la OM a PNL era Ioan Lungu, iar la județ era Gheroghe Flutur.
Parlamentarul a mai amintit că și o altă fostă membră PNL, Agela Zarojanu, a lăsat datorii la partid după ce a candidat la alegeri din partea liberarilor, iar ulterior a plecat la vechiul PD.
În altă ordine de idei, deputatul Alexandru Băișanu a ținut să explice motivele care au stat la baza acordării unei diplome organizației municipale a PNL și care a fost ridicată de Marius Zmău. Evenimentul s-ar fi petrecut la Restaurantul Gloria cu două zile înainte de Crăciun.
Nu trebuie confundat cu un act de recunoaștere a unei organizații municipale cu cel al unui birou.Au primit toate organizațiile această diplomă ca un gest și un semn de recunoaștere pentru că s-au implicat în campania electorală. Am strâns mână de la mână și am făcut o masă fetsivă unde au fost înmânate diplomele. Nu este un document, este o chestie de bun simț, în care am dat o friptură și un pahar de vin cu două zile înainte de Crăciun”,  a mai spus Băișanu.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*