Joi 16 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Mai multe locuri de parcare pentru rădăuţeni, pe Aleea Primăverii

tiberiu maereanMunicipalitatea rădăuţeană are în vedere crearea mai multor locuri de parcare pe Aleea Primăverii din municipiul Rădăuţi. Primarul interimar al municipiului Rădăuţi, Tiberiu Maerean, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că aleea respectivă va fi cuprinsă într-un program de reabilitare mai amplu, la solicitarea locatarilor din zonă.
like-facebookO serie de scuaruri de acolo vor fi regândite, astfel încât să putem face cât mai multe locuri de parcare în zonă pentru că văd că la ora actuală ele sunt folosite ca şi locuri de parcare, însă într-un mod impropriu şi atunci vom face astfel încât circulaţia din zona respectivă să fie organizată de aşa manieră încât să permită şi un număr de parcări mai mare atât pentru cei care locuiesc acolo, deci parcări rezidenţiale, cât şi pentru cei care sunt în trecere”, a declarat edilul.

Maerean a mai adăugat că lucrările efectuate de firma Pfeiffer continuă. Societatea a solicitat aviz de începere a lucrărilor pe strada Ion Nistor şi Constantin Dobrogeanu Gherea.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*