Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Vezi ce rezultate au obţinut elevii Colegiului Militar „Ştefan cel Mare” în Tabăra Naţională de Fizică, Astronomie şi Astrofizică!

eleviÎn  perioada 31 ianuarie-5 februarie 2015, elevii Colegiului Național Militar „Ștefan cel Mare” au participat la Tabăra Națională de Fizică, Astronomie și Astrofizică de la Voroneț, judetul Suceava. Savin Alexandru din clasa a IX a B, îndrumat de prof. dr. Cristian Bordeianu și Talpău Matei din clasa a IX a A, îndrumat de prof. Cătălina Gulii, s-au evidențiat în cadrul secțiunii „Concurs National de Fizica- Marian Dacian Bica”, obținând fiecare câte un loc III și o medalie de bronz. 
Distincțiile obținute de elevii câmpulungeni sunt cu atât mai importante cu cât  nivelul competițiilor a fost foarte ridicat, tabăra și concursurile de fizică, astrofizică și astronomie reunind peste 200 de participanți, din 20 de județe, 15 elevi fiind olimpici premiați internațional. În  același cadru,  prof. dr. Cristian Bordeianu a participat și la activitățile de pregătire a elevilor prezenți în tabără.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*