Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Preşedintele PMP Suceava sare în apărarea Elenei Udrea. Vezi ce spune despre ea!

elena udreaPreşedintele organizaţiei judeţene a Partidului Mişcarea Populară, Corneliu Popovici, susţine că prin tot ceea ce se întâmplă în prezent cu Elena Udrea se loveşte în PMP. El a mai precizat că o cunoaşte destul de bine pe Elena Udrea întrucât a lucrat cu ea o bună perioadă de timp şi nu se îndoieşte de corectitudinea sa.

like-facebook„Ceea ce se întâmplă astăzi în jurul fostei preşedinte a PMP, Elena Udrea, este o acţiune forţată, din punctul meu de vedere. Tot ce se întâmplă în jurul ei este legat de activitatea partidului, prin Traian Băsescu, de activitatea desfăşurată lângă fostul preşedinte Traian Besescu. Ea nu ar fi fost preşedintele PMP dacă nu ar fi făcut parte din echipă. Nu ştiu dacă i s-ar fi acordat atât de mare importanţă dacă nu ar fi fost în viaţa politică, lucrând alături de fostul preşedinte Traian Băsescu. Este o grabă foarte mare de a o implica în acţiuni şi, prin ea, se loveşte în PMP. Ea s-a autosuspendat din PMP şi, aşa cum spunea şi fostul preşedinte Traian Băsescu, trebuie să-şi demonstreze corectitudinea”, a precizat, pentru SuceavaNews, Popovici.

El susţine, de asemenea, că a lucrat destul de mult cu fostul ministru al Turismului şi este siderat de faptul că foarte multe persoane din lumea politică care au susţinut-o până acum, în prezent nu îi sunt alături. Corneliu Popovici a făcut referire la oameni cu nume grele din politica românească, dar a refuzat să nominalizeze.

Eu am lucrat alături de ea la Ministerul Turismului un an şi jumătate şi a dat dovadă că este un om corect şi poate face aceasta doar prin instanţă. Ceea ce mă miră, astăzi, privitor la scena politică este că mulţi dintre cei care au susţinut-o şi care şi-au făcut imagine pe lângă ea nu îi sunt alături şi vorbesc aici de oameni grei ai politicii româneşti. Chiar stau ascunşi pentru a nu fi, probabil, luaţi la întrebări”, a mai precizat Popovici.

corneliu popoviciPopovici consideră că adversarii din politica românească sunt deranjaţi de construcţia politică din jurul lui Traian Băsescu şi apariţia PMP, dar mai ales de revenirea în prim plan a fostului preşedinte Traian Băsescu.

Pornind de la aceste două lucruri încearcă să se ţese tot felul de scenarii care ar putea distruge imaginea Elenei Udrea şi a lui Traian Băsescu”, a declarat Popovici.

 

În doarul “Gala Bute” procurorii DNA o acuză pe Elena Udrea de abuz în serviciu şi luare de mită.

În dosarul Microsoft, aceasta este acuzată de trafic de influenţă, spălare de bani şi fals în declaraţia de avere. DNA susţine că omul de afaceri Dinu Pescariu, vizat în dosarul Microsoft, a denuntat-o pe Elena Udrea că ar fi pretins şi primit jumătate de milion de euro pentru a-i rezolva acestuia problemele din justiţie.

Parlamentarii sunt chemaţi, luni,  să voteze dacă îi ridică sau nu imunitatea Elenei Udrea.

 


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. Liftier II says:

    Domnu’ Popovici & domnu’ Milici,orice s-ar spune, doamna Nutzi va ajunge intr-un loc in care liftul este un moft si – daca totusi exista – este comandat de militieni in uniforma… Oricum,este cert ca exista un risc real sa o prinda menopauza la bulău,incât stai sa te gândeşti la ce bun sa te bagi slugă+kurva la marinar kior când el respecta doar femeile care presteaza la bordel si cer preturi modice… Mai ales ca si el insusi,bietul,are o temere justificata de raceala generata de jilaveala…

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*