Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

Marcel Dan Roibu le cere foştilor democrat-liberali să nu creeze neînţelegeri în noul PNL

roibu2Liberalii suceveni, prin vocea secretarului coordonator al PNL Suceava, Marcel Dan Roibu, au ținut, joi, să atragă atenția colegilor din vechiul PDL să respecte un minim de norme de conduită pentru a nu isca  neînțelegeri între cele două partide.

like-facebookReiterăm condițiile impuse de conducerea noului PNL, chiar personal de către  senator Gheorghe Flutur, de a fuziona fără a crea conflicte  locale prin declarații belicoase și nesusținute practic, care ar leza demnitatea unei părți din noul PNL. Lucrurile trebuie făcute cu diplomație pentru a creea o organizație puternică care să satisfacă cerințele electoratului, care să conducă efectiv în detrimentul PSD-ului administrațiile locale și cea județeană. Noi vechiul PNL Suceva am început să refacem organizațiile locale prin deplăsări și ședințe în teritoriu pentru a ne alinia la deciziile stabilite în cadrul Consiliului Național al PNL, adică până  la termenul de 31 martie a fi finalizată procedura de înființare a Comitetelor Executive Locale. Am recomandat tutror organizațiilor să fie înțelegere și armonie, fără a crea disensiuni între membrii noului PNL Suceava”, a spus Roibu.  

El consideră  că orice ieșire cu declarații în presă legate de problemele interne ale noului PNL fără a fi consultate ambele părți, PNL și PDL, nu este corectă.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*