Miercuri 15 Mai 2024, Actualizat acum 135 zile 12:00 am

Sanda Maria Ardeleanu: Partidul Național Liberal are deja o listă însemnată de priorități legislative

sanda maria ardeleanuDeputatul Sanda Maria  susține că noua Sesiune Parlamentară începe cu vești bune. Parlamentarul liberal a declarat că vor fi luate în discuție inițiative legislative noi, dar și unele uitate prin sertarele comisiilor.
like-facebook„ Astăzi se deschide o nouă sesiune parlamentară, cu proiecte legislative proaspete, dar și cu unele în curs de dezbatere, cu altele, e drept, uitate prin sertarele comisiilor. Simt că, mai mult ca altădată, există determinare pentru a se găsi voință politică transpartinică, atât de necesară în dialogul legislativ. Partidul Național Liberal are deja o listă însemnată de priorități legislative, unele ce țin de cadrul general al activităților politice, cum ar fi pachetul legilor electorale, legea finanțării partidelor politice, votul prin corespondență, reducerea numărului de parlamentari, dar și o serie de inițiative legislative pe domenii precum CULTURA. Proiectul Legii finanțării revistelor de cultură reprezentative din România și Proiectul de Lege privind instituirea timbrului cultural sunt doar două dintre propunerile legislative aflate în procedură parlamentară și care vor fi susținute cu prioritate în această sesiune”, afirmă  deputatul liberal.
Din partea democrat-liberalilor,  sunt inițiate 93 de proiecte legislative inițiate, dintre care 13 așteaptă votul în plen, 52 acte normative se află în comisii, spre dezbatere, iar 28 la Senat.

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*