Marti 16 Aprilie 2024, Actualizat acum 106 zile 12:00 am

Sucevean în comă la spital după ce i-a căzut un copac în cap. Reacţia patronului la care lucra este incredibilă!

copacUn tanar de 27 de ani a ajuns in coma la spital, cu rani grave la cap. Rudele lui spun ca a plecat de la Suceava sa isi poate intretine copiii si lucra la o firma de exploatare a lemnului, la Oradea.

like-facebookDar patronul nu i-ar fi facut contract de munca, iar barbatul s-a accidentat in timp ce taia un copac. Patronul respectiv sustine insa ca nu era angajatul sau. Pe fir au intrat acum inspectorii de munca, iar familia a angajat un avocat.

Era drujbist, lucra la padure. A taiat un bustean – dupa cate am inteles – s-o desprins o creanga si i-o picat drept in cap. Si de-acolo o ajuns in coma”, spune unchiul barbatului, Ilie Burciu.

Aceasta este varianta pe care rudele tanarului o sustin cu tarie. Dar, patronul firmei de exploatare a lemnului neaga povestea si spune ca ranitul nu era angajatul sau.

Nici vorba, nu. Nu-i accident de munca. Omul s-a plimbat prin padure. Din cauza vantului, i-a cazut o uscatura-n cap”, spune patronul firmei de exploatare lemnoasa.

In urma accidentului, tanarul de 27 de ani a fost transportat la spital in coma si a fost supus unei interventii chirurgicale complicate.

“Pacientul a sosit in stare generala foarte grava, comatos, dar, in urma interventiilor terapeutice ale neurochirurgilor, care au intervenit foarte prompt, pacientul s-a transferat pe sectia neurochirurgie intr-o stare mult ameliorata”, a precizat medicul Irina Balaj, de la Spitalul Judetean Oradea.

Cazul a intrat acum in atentia inspectorilor de la Protecta Muncii, care au inceput deja sa stranga declaratii atat de la patronul firmei, cat si de la colegii barbatului ranit.

Trebuie sa vedem daca omul a fost angajat, daca a avut contract de munca, daca s-au respectat normele de securitate, in ce conditii si in ce imprejurari”, a declarat inspectorul ITM Bihor Ioan Radulescu.

Barbatul este din Suceava, dar – spun rudele – nu a gasit nimic de lucru in zona. Asa ca a mers la Oradea sa munceasca. Acasa are o sotie si doi copii care traiesc de azi pe maine. Familia vrea acum sa lamureasca lucrurile in instanta si a angajat un avocat.

Sursa: StirileProtv.ro

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*