Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

Senatorul Steliana Miron alături de cei aproximativ 400 de mineri aflați în a patra zi de grevă

steliana vasilica mironSenatorul PNL, Stealia Miron, este alături de cei aproximativ  400 de mineri de la Exploatarea Minieră Crucea și Botușanu care  se află în grevă pentru a patra zi consecutiv. Ortacii nu au renunțat la acțiunea de  protest și așteaptă în continuare să poarte discuții cu ministrul pentru Dialog Social, Liviu Pop.
like-facebook„Sunt alaturi de minerii de la Crucea si sprijin principala lor revendicare de a se respecta contractul colectiv de munca. Nu sunt de acord cu pozitia avuta de domnul senator Necolai Bereanu, de a politiza acest protest si de a-l deturna doar in interesul sau politic. Ca om de dreapta nu voi fi niciodata de acord sa se foloseasca o forma spontana de protest pentru demiterea unui director care nu este agreat politic, in ciuda perfomantelor sale profesionale. Fac apel la ratiune si la responsabilitate pentru gasirea unei solutii cat mai urgente in dezamorsarea acestui conflict”,  a spus Steliana Miron.

Loading...

loading...

2 Comentarii

  1. Con-Fu-Z says:

    Adeca,sa intelegem,madam se va cobori in mina,sa stea cu ortacii,care sunt asa,mai nocomformisti,nervosi pe specificul feminin,pana la punctul in care ar putea trece la fapte instinctuale? Sau doamna are doar un scop politic,care nu are legatura cu buzele sale superioare,umflate cu pompa lui Dumitru? Cum ar zice Emil Brumaru…

    Răspunde
  2. deea says:

    Ooo dar vai doamna Steliana va ajunge la Crucea….va cobora si in mina???? Cat tupeu….Va anunt doamna Steliana ca spre deosebire de dvs domnul senator Bereanu face tot ceea ce ii sta in putere pentru saracii oameni si vinr chiar in randul.lor…..Cea care incearca sa politizeze acest protest sunteti dvs….

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*