Miercuri 15 Mai 2024, Actualizat acum 135 zile 12:00 am

Neculai Bereanu susţine că administraţia din ultimii 10 ani a adus municipiul Câmpulung Moldovenesc într-o stare jalnică

bereanuSenatorul PSD, Neculai Bereanu, a declarat, joi, că  starea jalnică a  municipiului Câmpulung Moldovenesc se datorează administraţiei liberale din ultimii 10 de ani. El susține că bugetul local a fost gestionat prost de către vechile administrații care s-au perindat la conducerea primăriei, dar și a consilierilor locali.
like-facebookBereanu a  spus că orașul a primit la această repartizarea a banilor suma de 8 milioane de lei pentru că nu este dezvoltat economic, nu are un buget local bine conturat. El l-a criticat pe  primarul Mihăiță  Negură  pentru că a  afirmat că premierul Ponta şi, implicit guvernul PSD, nu l-ar fi sprijinit niciodată.

Vreau să amintesc domnului primar că în cei doi ani de zile a primit sume importante de la CJ, de la Guvern și implicit în acest an, o sumă consistentă pentru dezvoltarea acestui municipiu. Vreau să aduc în atenția câmpulungenilor că acest municipiu nu este dezvoltat economic, dintr-un singur motiv – de mai bine de 10 ani, la conducerea acestuia sunt primari PNL și în CL tot PNL. Nu au reușit să gestioneze  în acești ani bugetul local, astfel încât să creeze o dezvoltare armonioasă, să creeeze un punct de atracţie pentru investitori, un punct de atracţie, în primul rând , pentru cei de acolo, să-şi dezvolte afacerile, activități  şi programele turistice. Deci, vina în totalitate pentru dezastrul economic, social, dinCâmpulung se datorează primarilor PNL din ultimele 3 mandate şi, în mod special, a consilierilor PNL, care au avut majoritatea în Consiliul Local”, a spus Bereanu.

Câmpulung  Moldovenesc a primit de la Ministerul de Finanţe, la ultima repartizare a fondurilor, aproximativ 8 milioane de lei.

Parlamentarul sucevean își dorește ca odată cu împărțirea acestei sume consistente pentru  oraș conducerea Primăriei să se axeze pe implemntarea unor proiecte astfel încât municipiul să se dezvolte economic, social și să devină o putere economică a orașului din zonă. Bereanu a spus că deține informații că deja sunt consilieri locali care au proiecte care să le aducă beneficii acestora.

„Sper să nu fie cuprinse în acest buget local.Sper ca această sumă să fie direcționată pentru finalizarea  pârtiei. Primarul spunea că ar mai fi nevoie de două milioane de euro și dacă mai este nevoie la o rectificare bugetraă ne vom zbate să prindem și alți bani pentru ca pârtia să fie finalizată. Are potențial și ne trebuie doar decizia politică.Vreau să aud că primarul vrea să termine pârtia în acest an”, a  mai spus parlamentarul sucevean.

 

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*