Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Vezi cine sunt câştigătorii Concursului Național de schi pentru copii de la Vatra Dornei!

schi concursConcursul Național de schi pentru copii ”Bucuriile Zăpezii” inițiat de Clubul Copiilor Vatra Dornei,director Vasile Moroșan, s-a desfășurat în perioada 16-18 ianuarie 2015, pe pârtia ”Veverița” din Vatra Dornei.

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava, cupă cele două zile de concurs la care au participat peste 100 de copii de la palatele și cluburile copiilor din țară, s-au desemnat câștigătorii la probele de ”slalom uriaș” și ”slalom” la categoriile de vârste 8-10 ani și 10-12 ani, fete și băieți.

Au luat startul copii de la Palatul Copiilor București, Palatul Copiilor Cluj, Palatul Copiilor Brașov, Palatul Copiilor Iași, Palatul Copiilor Brăila, Palatul Copiilor Miercurea Ciuc, Palatul Copiilor Sfântu Gheorghe, Clubul Copiilor Întorsura Buzăului, Clubul Copiilor Sighetul Marmației, Clubul Copiilor Sinaia, Clubul Copiilor Slănic Prahova și Clubul Copiilor Vatra Dornei.

Ziua de 18 ianuarie a marcat totodată ”World Snow Day”, eveniment care se desfășoară concomitent pe întreg mapamondul, sub patronajul Federației Internaționale de Schi (FIS). World Snow Day reprezintă o șansă de a explora, bucura și experimenta bucuria zăpezii. Toate activitățile desfășurate în cadrul World Snow Day sunt gratuite, evenimentul fiind destinat atât pentru cei care au descoperit activitățile pe zăpadă, cât și pentru cei ce doresc să practice sporturile de iarnă.like-facebook

schi vatra dorneiWorld Snow Day are menirea de a populariza activitățile recreative pe zăpadă, de a atrage noi copii și tineri și de a genera informații utile celor ce participă deja în diferite activități pe zăpadă.

Medaliile, cupele și diplomele au fost înmânate de primarul municipiului Vatra Dornei, directorul Clubului Copiilor Vatra Dornei, inspector școlar pentru educație permanentă Tatiana Vîntur, reprezentatul Federației Române de Schi.

Rezultatele Concursului Național de Schi, ediția a V-a sunt următoarele:

Fete categoria 8-10 ani

Nr. crt. Nume și prenume Palatul/Clubul Locul M1 Locul M2
1. Kernetyky Maya Kriszta P.C.Miercurea Ciuc I I
2. Georgescu Mara P.N.C.București III III
3. Florescu Andreea C.C.Vatra Dornei M M
4. Faur Blanka P.C.Miercurea Ciuc II II

Băieți, categoria 8-10 ani

Nr.crt. Nume și prenume Palatul/Clubul Locul M1 Locul M2
1. Gyorgy Szabolcs P.C.Miercurea Ciuc I I
2. Săndulean Tîcșa Rareș C.C.Vatra Dornei M M
3. Drăgan Sebastian P.N.C.București III
4. Bulichi Codruț C.C.Vatra Dornei II II
5. Cozan Alexandru P.N.C.București III

 

Fete, categoria 10-12 ani

Nr. crt. Nume și prenume Palatul/Clubul Locul M1 Locul M2
1. Szakacs Agnes P.C.Miercurea Ciuc M M
2. Bobeș  Bianca Maria C.C.Întorsura Buzăului III III
3. Crișan Hanna P.C.Cluj I I
4. Sandulean Tîcșa Ruxandra C.C.Vatra Dornei II II

Băieți, categoria 10-12 ani

Nr. crt. Nume si prenume Palatul/Clubul Locul M1 Locul M2
1. Popica Nicolae Alin C.C.Întorsura Buzăului I I
2. Sarachie Tudor P.C.Cluj M M
3. Alionte Bogdan C.C.Sinaia III III
4. Dragomir Eduard C.C.Slănic Prahova II II

Concursul Național de schi ”Bucuriile Zăpezii” face parte din Calendarul Național al Activităților Educative, 2015, oferta educațională a Inspectoratului Școlar al Județului Suceava aducând județului Suceava patru locuri II și patru mențiuni, copiii de la Clubul Copiilor Vatra Dornei fiind pregătiți de prof. Ionel Nemeș.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*