Marti 21 Mai 2024, Actualizat acum 141 zile 12:00 am

FOTO! Studenta la Medicină ucisă pe trecerea de pietoni, condusă pe ultimul drum

inmormantare studenta alina tuca (19)Durere fără margini în familia studentei ucise  pe trecerea de pietoni din Capitală de un șofer beat. Alina Mihaela Tucă, de 22 ani, din comuna suceveană Zvorâștea a fost condusă, duminică, pe ultimul drum de câteva sute de oameni.
like-facebookCu lacrimi în ochi, cunoscuți sau necunoscuți i-au adus duminică un ultim omagiu la casa unde a locuit.
Tânara și-a pierdut viața în data de 15 ianuarie, într-un accident șocant care a avut loc pe o trecere de pietoni de pe Șoseaua Vitan-Bârzești,  din Capitală, după ce ieșise de la un examen de la Institutul de Medicină Legală.  Fata era studentă în anul 3 la Facultatea de Medicină.
Alina avea să devină medic și era așteptată de localnici în satul natal pentru a-și exercita viitoarea profesie.
Colegii au depus la căpătâiul ei o coroană cu flori purtând tricolorul. Alături i-au fost și câțiva colegi veniți special din Capitală.
„Am pierdut un copil minunat. Era de nota 10 la învățătură și mai mult decât atât era credincioasă. De ce ia Dumnezeu la el asemenea copii foarte buni? Nu este drept. Poate a traversat drumul în localitate de mii de ori, dar nu a pățit niciodată nimic”, acestea sunt doar câteva din  vorbele rostite de cei care au venit la înmormântarea tinerei.
Alina era îndrăgită de toți cei care au cunoscut-o, rude, vecini, colegi, localnici, profesori.
O mare de flori i-a acoperit sicriul.
Sluja de înmormântare a fost oficiată de șapte preoți, o parte din comună, alții veniți din Iași și Bucureşti.
Alina a fost înmormântată în rochie de mireasă. În urma ei a rămas o durere imensă, pe care familia nu o va putea stinge niciodată și nici acum  nu puteau accepta părinţii că fetița lor nu mai este.
Curtea în care până mai ieri intra Alina a devenit neîncăpătoare, foarte mulți  veniță să o conducă la Ceruri au stat în drum.
Cu toții au aprins o lumânare și s-au rugat pentru liniștea ei.
„Uitați-vă la ea cât este de frumoasă”, se auzeu voci de la cei care însoțeau cortegiul funerar.
Un sicriu alb și rece a luat în pămâns trupul Alinei, tânăra care a părăsit această lume înainte de a-și îndeplini visele, înainte de a se bucura de viață.
Dumnezeu să o odihnească în pace.


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. Gabi says:

    Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace!

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*