Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Focuri de armă într-o discotecă din Frasin. Poliţişti ameninţaţi cu un cuţit

pistolS-au tras focuri de armă, sâmbătă noapte, la o discotecă din oraşul Frasin. Un tânăr de 26 de ani, din comuna Stulpicani, a fost agresat de doi tineri, la discotecă, iar el s-a dus direct la Poliţie, însă, în discotecă i-a rămas geaca cu care era îmbrăcat.

Polițiștii deplasați la fața locului împreună cu victima i-au identificat pe cei doi agresori, ca fiind doi localnici de 24 de ani și care, la vederea victimei, au continuat să se manifeste agresiv.

like-facebookAstfel, unul dintre cei doi agresori a scos din buzunar un cuțit de bucătărie și a adresat amenințări atât la adresa victimei, cât și la adresa polițiștilor.

Deși i s-a solicitat în mai multe rânduri să lase cuțitul din mână, agresorul a refuzat, motiv pentru care, după somațiile legale, unul dintre polițiști a folosit armamentul din dotare, fiind trase două focuri de avertisment în plan vertical, ocazie cu care, tânărul de 24 de ani s-a conformat și a aruncat cuțitul.

„În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, ce va fi soluționat procedural”; potrivit unui comunicat al IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Focuri de armă într-o discotecă din Suceava. Poliţişti ameninţaţi cu un cuţit | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu

*