Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Alexandru Băișanu va candida din nou la Primăria Sucevei. „Suceava are nevoie de un primar care să-şi dorească să fie înmormântat aici”

alexandru baisanuDeputatul de Suceava, Alexandru Ștefan Băișanu, a declarat, sâmbătă, că vrea să candideze din nou la viitoarele alegeri pentru funcția de primar al municipiului reședință de județ. El a spus că a mai candidat pentru acest fotoliu, precizând că va veni o zi când va explica de ce a pierdut alegerile în mandatul trecut la câteva sute de voturi diferență față de contracandidatul său, Ion Lungu.
like-facebookCu siguranță am spus că vreau să candidez la Primăria municipiului Suceava. Am  certitudinea că acest mnicipiu se află în acest moment la cel mai înalt nivel de degradare. Am fost totdeauna mândru că sunt născut în Suceava, dar acum îmi dau seama că  din toate celelalte capitale de județ din Moldova, Suceava este cel mai amărât și mai necăjit municipiu reședință de județ din regiune   și nu numai. Am convingera că cetățenii din Suceava au înțeles că al treilea mandat al lui Ion Lungu la Primăria Sucevei  a însemnat, de fapt,  un dezastru pentru cetățenii municpiului. Am convingerea că municipiul Suceava merită un primar  care  să se fi născut măcar în acest oraș, care să aibă datorii morale față de acest municipiu și care să-și dorească să fie înmormântat aici”,  a spus Băișanu.

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*